Vill du ansöka?

Vill du ansöka?

Studera komvux, SFI eller kurser hos SVOK

Kommunal vuxenutbildning

För att studera hos oss via kommunal vuxenutbildning, SFI, grundläggande kurser eller gymnasiala kurser krävs det att vi har ett avtal med din kommun och att kommunen beviljar din ansökan. Kontakta Komvux i din hemkommun eller den som är ansvarig studie- och yrkesvägledare i din kommun så får du mer hjälp. Om vi inte har avtal med din kommun kan det ändå finnas möjlighet att studera hos SVOK, så kontakta oss alltid om du är osäker. Du är alltid välkommen att kontakta oss via hej@svok.se eller via vår kontaktsida om du har några frågor som gäller din ansökan!

Nedan hittar du mer information om hur du ska gå tillväga i din kommun:

YH - tandsköterska

YH - tandsköterska

Om du vill studera till tandsköterska hos SVOK i Solna ska du ansöka via SVOK. Klicka på länken nedan så hamnar du på vår ansökningssida. Skapa sedan ett studerandkonto och efter det kan du söka till utbildningen.
Ansök här ››

Uppdragsutbildning

Uppdragsutbildning

Vi arbetar med både kommunala förvaltningar och privata företag för att höja kompetensen inom organisationen. Kontakta oss gärna via hej@svok.se om du och din organisation är intresserad av att höra mer om vilka lösningar vi kan erbjuda.
Kontakta oss ››

Har du frågor? Kontakta oss redan idag!

Hos SVOK kan du läsa flera olika utbildningar beroende på vad du är intresserad av och var i landet du bor. Det gemensamma är de engagerade lärarna och att alla utbildningarna är tätt knutna till arbetsmarknaden. Har du frågor svarar vi gärna.

Kontakta mig ››
Translate »