Om oss

Om oss

Kvalitet
Trygghet
Innovation

 

Vi erbjuder gymnasial vuxenutbildning, YH-utbildningar, SFI, grundläggande och gymnasiala kurser, arbetsmarknadstjänster och kvalificerad kompetensutveckling som genomsyras av våra värdeord yrkesstolthet, möjliggörande och personlig utveckling.

SVOK är en av Sveriges ledande vårdskolor som specialiserat sig på utbildningar inom vård och omsorg samt barn och fritid. Som elev eller deltagare kan du alltid känna dig trygg i ditt val av skola och vi kombinerar kvalitetsarbete med att alltid leta efter innovativa sätt att utveckla vår verksamhet, för att hjälpa våra elever. SVOK vårdskolor är en garanti för kvalitet och kunskap.

Med vår långa erfarenhet och som part i Vård- och Omsorgscollege arbetar vi mot högt ställda kvalitetsmål i nära samarbete med branschorganisationen och våra uppdragsgivare. Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en del av Vård- och Omsorgscollege.

Medarbetare och ledning på SVOK

Våra engagerade och duktiga lärare arbetar utifrån ett validerande arbetssätt och tar tillvara på de kunskaper som finns hos den enskilde eleven. Vi strävar efter att ha lärare med olika erfarenhet och bakgrund som kan komplettera och stötta varandra i lärandeprocessen. Många av våra lärare talar flera språk och har ingående förståelse för olika kulturer.

personalbild
VD

Louise Sternros

Övergripande ansvar för SVOKs verksamhet.

louise.sternros@svok.se

personalbild
Skolchef

Karin Billsten

Ansvarig för SVOKs kommunala vuxenutbildning.

karin.billsten@svok.se

personalbild
Rektor

Julia Viktorsson

Rektor för SVOKs skola i Solna och verksamhet i Norrort.

julia.@viktorssonsvok.se

personalbild
Rektor

Per-Erik Rapp

Rektor för SVOK i Falun.

per-erik.rapp@svok.se

personalbild
Rektor

Sanela Curic

Rektor för SVOKs skola i Huddinge och SVOKs verksamhet i Söderort.

sanela.curic@svok.se

personalbild
Affärsområdeschef

Kristian Sternros

Ansvarig för SVOKs YH-utbildningar.

kristian.sternros@svok.se

Vår vision

SVOK ska vara den självklara leverantören av vuxenutbildning och en viktig kugge i det hjul som skapar sysselsättning, delaktighet och effektivitet på arbetsmarknaden i det moderna Sverige.

Välkommen till ditt digitala klassrum

SVOK använder sig av Itslearning som lärplattform. Du behöver bara tillgång till internet samt inloggningsuppgifter för att kunna ta del av undervisningen via distans. Den webbaserade pedagogiska lärplattformen ger dig tillgång till kursrum med information, studiehandledning, inlämningsuppgifter, litteraturhänvisningar, interaktivt material, filmer, föreläsningar, testa-dig-själv-frågor, diskussionsforum och verktyg för lärarstöd och kommunikation.

Till lärplattformen ››

Vad vi tror på

Trygghet och innovation för våra elevers skull!
Translate »