SVOK Huddinge

SVOK Huddinge

Välkommen till SVOK i Huddinge!

Du som bor i någon av kommunerna Huddinge, Botkyrka, Södertälje, Salem eller Nykvarn kan välja att studera hos SVOK i Huddinge, i klassrum eller på distans.

Vår skola i Huddinge ligger på Elektronvägen 4 i Flemingsberg. Här studerar blivande undersköterskor och barnskötare, både i klassrum och per distans. Här studerar också SFI-elever.

I Huddinge erbjuds utbildning inom vård och omsorg, barn och fritid, SFI och gymnasiala kurser. Studieformerna går att variera mellan distansutbildning och klassrumsutbildning och vi är glada att så många elever redan visat intresse för att studera hos oss! From. våren 2018 erbjuder vi alla våra elever kostnadsfri tillgång till digital kurslitteratur i de flesta kurser.

Gymnasial vuxenutbildning:
SFI:
Gymnasiala kurser:

Många av våra utbildningar och kurser kan du välja om du vill studera i klassrum eller på distans. Kontakta oss om du vill veta mer om någon utbildning och om du vill att vi ska hjälpa dig med din ansökan.

Vi hjälper dig söka!

Vi erbjuder hjälp med ansökan via telefon. Det är det enklast sättet för dig att påbörja din nya utbildning. Lämna namn och nummer nedan samt vilken tid på dagen du önskar att vi hör av oss.

Samtal tar ca 15 minuter. Vi sparar dina uppgifter till ansökningsperioden är slut, men max i 60 dagar, innan de raderas. Information kommer aldrig användas till något annat än ovan nämnda samtal.

Tid på dagen som vi kan ringa
Förmiddag (9-12)Eftermiddag (13-17)

Om ansökan ››

Intresseanmälan ››

Policies och riktlinjer ››

Prövningar ››

Aktuella datum

Nedan finner du några viktiga datum att hålla koll på! Följ oss på Facebook så missar du inget som händer.

Kursstart 18 mars 2019

Ansök senast 21 januari för att kunna starta i mars. För utbildningarna vård- och omsorg, barn- och fritid och kurserna SVA 1-3 och SVE 1-3.

Kursstart 27 maj 2019

Ansök senast 25 mars för att starta i maj. För utbildningarna vård- och omsorg, barn- och fritid och kurserna SVA 1-3 och SVE 1-3.

Löpande SFI-antagning

Vi har nya starter för SFI varje vecka. Välkommen!

Kontakta oss

SVOK Huddinge
Elektronvägen 4
141 49 Huddinge

T: 010-17 80 200
E: hej@svok.se

Kontaktperson

Sanela Curic, rektor
E: sanela.curic@svok.se

Susanne Ulmered, studie- och yrkesvägledare
E: susanne.ulmered@svok.se

Telefon: 070-400 71 50

Välkommen!

Om du behöver boka vägledning eller har frågor om studier, kontakta studie- och yrkesvägledare hos SVOK.

Drop-In:

Onsdagar 10.00–11.00 samt 14.00-15.00 för kortare ärenden kring studier på skolan i Huddinge. Adressen är Elektronvägen 4 i Flemingsberg.

Telefontider:

Torsdagar: 9.00-12.00 samt 13.00-15.00.

Telefon: 070-400 71 50

Övrig tid maila mig ditt ärende:

susanne.ulmered@svok.se

Väl mött!

Studie- och yrkesvägledare

Susanne Ulmered

Translate »