SVOK Huddinge

SVOK Huddinge

Välkommen till SVOK i Huddinge!

Du som bor i någon av kommunerna Huddinge, Botkyrka, Södertälje, Salem eller Nykvarn kan välja att studera hos SVOK i Huddinge, i klassrum eller på distans.

Vår skola i Huddinge ligger på Elektronvägen 4 i Flemingsberg. Här studerar blivande undersköterskor och barnskötare, både i klassrum och per distans. Här studerar också SFI-elever.

I Huddinge erbjuds utbildning inom vård och omsorg, barn och fritid, SFI och gymnasiala kurser. Studieformerna går att variera mellan distansutbildning och klassrumsutbildning och vi är glada att så många elever redan visat intresse för att studera hos oss! From. våren 2018 erbjuder vi alla våra elever kostnadsfri tillgång till digital kurslitteratur.

Gymnasial vuxenutbildning:
SFI:
Gymnasiala kurser:

Många av våra utbildningar och kurser kan du välja om du vill studera i klassrum eller på distans. Kontakta oss om du vill veta mer om någon utbildning och om du vill att vi ska hjälpa dig med din ansökan.

heart
Ansökan öppen 30 juli – 20 augusti

För dig som bor i någon av kommunerna Huddinge, Botkyrka, Södertälje, Salem eller Nykvarn öppnar den nya ansökningsperioden 30 juli. Sista dag att ansöka denna period är 20 augusti. Utbildningsstart är 15 oktober. Du söker via din hemkommun.

Hos SVOK kan du studera till undersköterska, barnskötare, elevassistent eller personlig assistent. Kom och hälsa på oss och vi kan också hjälpa dig med din ansökan. Du kan också maila oss på hej@svok.se och skriva att du vill ha hjälp med din ansökan.

Vi hjälper dig söka!

Vi erbjuder hjälp med ansökan via telefon. Det är det enklast sättet för dig att påbörja din nya utbildning. Lämna namn och nummer nedan samt vilken tid på dagen du önskar att vi hör av oss.

Samtal tar ca 15 minuter. Vi sparar dina uppgifter till ansökningsperioden är slut, men max i 60 dagar, innan de raderas. Information kommer aldrig användas till något annat än ovan nämnda samtal.

Tid på dagen som vi kan ringa
Förmiddag (9-12)Eftermiddag (13-16)Kväll (18-20)

Om ansökan ››

Intresseanmälan ››

Beställ katalog ››

Aktuella datum

Nedan finner du några viktiga datum att hålla koll på! Följ oss på Facebook så missar du inget som händer.

30 JULI - 20 AUGUSTI

Ansökan för gymnasiala yrkesutbildningar via Huddinge, Botkyrka, Salem, Södertälje och Nykvarn är öppen. Kursstart 15 oktober.

28 AUGUSTI - 12 NOVEMBER

Ansökan öppen för gymnasiala yrkesutbildningar. Kursstart 7 januari.

28 AUGUSTI - 28 JANUARI

Ansökan öppen för våra gymnasiala yrkesutbildningar. Kursstart 18 mars 2019.

Kontakta oss

SVOK Huddinge
Elektronvägen 4
141 49 Huddinge

T: 010-17 80 200
E: hej@svok.se

Kontaktperson

Sanela Curic, rektor
E: sanela.curic@svok.se

Translate »