SVOK i Solna

SVOK i Solna

Välkommen till SVOK i Solna!

Vår skola i Solna ligger på Smidesvägen 10, nära till tunnelbana, pendeltåg, buss och tvärbana. Här studerar blivande undersköterskor och barnskötare, både i klassrum och per distans. Här kan du också studera SFI och grundläggande Svenska som andra språk (SVA).

I Solna erbjuds utbildning inom vård och omsorg, barn och fritid, SFI, kombinationsutbildningar (SFI+omvårdnad och SFI+barnskötare) och grundläggande kurser. Studieformerna går att variera mellan distansutbildning och klassrumsutbildning och vi är glada och stolta att kunna kombinera språkutbildning och yrkesutbildning. From. hösten 2018 erbjuder vi våra elever kostnadsfri tillgång till digital kurslitteratur i de flesta kurser.

Gymnasial vuxenutbildning:
Kombinationsutbildningar:
  • SFI + undersköterska
  • SFI + barnskötare
  • Grundläggande Svenska som andra språk (SVA) + undersköterska
  • Grundläggande Svenska som andra språk (SVA) + barnskötare

SFI:

Grundläggande kurser:
YH-utbildning:
Andra tjänster

Många av våra utbildningar och kurser kan du studera både i klassrum och på distans. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig planera för en utbildning och vi kan också hjälpa dig med din ansökan.

heart
SFI i Solna!

From. januari startar vi ny SFI-verksamhet för de som bor i kommunerna Solna, Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Sigtuna, Danderyd, Vallentuna, Österåker och Vaxholm. Kontakta vår rektor Julia för att höra mer. Maila Julia på julia.viktorsson@svok.se.

heart
Nya kombinationsutbildningar i Solna!

Vi startar nya kombinationsutbildningar i Solna! SFI + undersköterska eller SFI + barnskötare. Grundläggande Svenska som andra språk + undersköterska eller barnskötare. Kontakta vår rektor Julia för att höra mer. Maila Julia på ulia,viktorsson@svok.se.

samarbete
Grundläggande kurser i Solna!

Vi erbjuder grundläggande kurser i Solna, bland annat grundläggande Svenska! Kontakta vår utbildningsledare Yazmine för att höra mer. Maila Yazmine på yazmine@svok.se.

Vi hjälper dig söka!

Vi erbjuder hjälp med ansökan via telefon. Det är det enklast sättet för dig att påbörja din nya utbildning. Lämna namn och nummer nedan samt vilken tid på dagen du önskar att vi hör av oss.

Samtal tar ca 15 minuter. Vi sparar dina uppgifter till ansökningsperioden är slut, men max i 60 dagar, innan de raderas. Information kommer aldrig användas till något annat än ovan nämnda samtal.

Tid på dagen som vi kan ringa
Förmiddag (9-12)Eftermiddag (13-16)Kväll (18-20)

Om ansökan ››

Intresseanmälan ››

Beställ katalog ››

Aktuella datum

Nedan finner du några viktiga datum att hålla koll på! Följ oss på Facebook så missar du inget som händer.

10 JUNI

Sista dag att söka vård- och omsorgsprogrammet eller barn- och fritidsprogrammet för dig som bor i Solna, Sollentuna, Upplands Väsby, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Österåker eller Danderyd.

6 AUGUSTI

Utbildningsstart för de som sökt innan 10 juni och blivit antagna.

Kontakta oss

SVOK Solna
Smidesvägen 10, 2:a våningen
171 41 Solna

T: 010-17 80 200
E: hej@svok.se

Kontaktperson

Julia Viktorsson, rektor
T: 073-567 81 40
E: julia.viktorsson@svok.se

Kristina Skärås, administratör
T: 070-400 44 95
E: kristina.skaras@svok.se

Translate »