SVOK Falun

SVOK Falun

Välkommen till SVOK i Falun!

Vår skola i Falun ligger på Holmgatan 32 och Trotzgatan 25, mitt i centrala Falun. Här studerar blivande undersköterskor och barnskötare, både i klassrum och på distans. Här studerar också SFI-elever och elever på grundläggande och gymnasial nivå.

I Falun erbjuds utbildning inom vård och omsorg, barn och fritid, SFI, grundläggande kurser och gymnasiala kurser. Studieformerna går att variera mellan distansutbildning, klassrumsutbildning och flexstudier och vi är glada och stolta att ca. 500 elever valt att studera hos oss! From hösten 2018 erbjuder vi våra elever kostnadsfri tillgång till digital kurslitteratur.

Gymnasial vuxenutbildning:
SFI:
Grundläggande kurser:
Gymnasiala kurser:

Många av våra utbildningar och kurser kan du välja om du vill studera i klassrum eller på distans. Kontakta oss om du vill veta mer om någon utbildning och om du vill att vi ska hjälpa dig med din ansökan.

Ny fördjupning – Hälso- och sjukvård

Från och med kursstarten augusti 2018 kan du studera till undersköterska med fördjupning Hälso- och sjukvård hos SVOK i Falun. Det leder till jobb på bl.a. vårdcentral och inom sjukvården. Kontakta oss på hej@svok.se för att höra mer eller ring 010-17 80 200.

Gymnasiala kurser i Falun!

Vi startar nya gymnasiala kurser i Falun! Bl.a. Svenska och Svenska som andra språk. Kontakta vår rektor Per-Erik Rapp för att höra mer. Maila Per-Erik på per-erik.rapp@svok.se.

Grundläggande kurser i Falun!

Vi erbjuder grundläggande Svenska som andra språk i Falun! Kontakta vår rektor Per-Erik för att höra mer. Maila Per-Erik på per-erik.rapp@svok.se.

Frisörutbildning!

Vår systerskola Frisöcentrum i Falun har en av Sveriges bästa frisörutbildningar. Du kan söka både privat och via komvux i Falu kommun. Nästa utbildningsstart är januari 2019. Kontakta vår utbildningsledare Linnea Arvidsson för att höra mer. Maila Linnea på linnea@frisorcentrum.se.

Om ansökan ››

Intresseanmälan ››

Policies och riktlinjer ››

Aktuella datum

Nedan finner du några viktiga datum att hålla koll på! Följ oss på Facebook så missar du inget som händer.

18 MARS

Nästa sökbara kursstart för utbildningar och allmänna kurser

Kontakta oss

SVOK Falun
Holmgatan 32 & Trotzgatan 25
791 71 Falun

T: 010-17 80 200
E: hej@svok.se

Kontaktperson

Per-Erik Rapp, rektor
T: 0704-13 41 59
E: per-erik.rapp@svok.se

Administration
T: 070-790 88 38

Translate »