SVOK VÄSTERÅS

SVOK VÄSTERÅS

Välkommen till SVOK i Västerås!

Låt SVOK Västerås förbereda dig för ditt kommande arbete genom en yrkesutbildning kombinerad med språk. Hos oss kan du påbörja din resa mot ett yrke redan från start då all vår SFI är yrkesinfärgad. Där övar vi på yrkesspecifikt språk i nära samarbete mellan yrkeslärare och språklärare. Du kan kombinera din SFI med olika orienteringskurser hos oss för att kunna studera på heltid.

När du är klar med din SFI hos oss eller kanske har du läst SFI på en annan skola så kan du börja din kombinationsutbildning inom Barn och fritid, Vårdbiträde/Undersköterska eller varför inte inom Lager och Butik? Du läser då en yrkesutbildning i kombination med SVA grund.

Vår skola finns centralt i Västerås endast 3 minuter från Centralstationen nära till både tåg och buss. I Melkerhuset på Kopparbergsvägen 6 finns våra trygga och trivsamma lokaler.

Här studerar blivande vårdbiträden, undersköterskor, barnskötare och butik- och lagerplockare både i klassrum och på distans. Gör det du också!

Vi är glada och stolta att kunna kombinera språkutbildning med yrkesutbildning. Vi är övertygade om att detta kortar vägen för dig som elev och hjälper dig snabbt till ett arbete. Du som elev erbjuds också kostnadsfria digitala läromedel i de flesta av våra kurser. Bra va?

Alla vi på SVOK Västerås strävar alltid efter att våra utbildningar skall hålla en hög kvalité och leda till ett arbete. Som en del i detta arbete är vi en certifierad skola genom Vård & Omsorgscollege. Vill du veta mer om vad detta innebär för dig som studerande hos oss kan du läsa mer på länken nedan:

https://www.vo-college.se/yrkesutbildning

Nytt från augusti 2020:

Vi erbjuder nu också fristående gymnasiala kurser på distans hos oss. Du söker dessa via Vuxenutbildningscentrum i Västerås.

Om du har frågor om studier, vänligen kontakta vår rektor Rikard Sundin

 

Tjej som läser SFI och Yrkesutbildning på SVOK Västerås. Hon är glad

Här kan du studera:
Yrkesinfärgad SFI B-D inför en yrkesutbildning

Inriktningar i Västerås:

Vårdbiträde/Undersköterska
Barnskötare
Elevassistent
Butik- & lagerplockare

ANSÖK NU!
SVA grund + en yrkesutbildning

Inriktningar i Västerås:

Vårdbiträde/Undersköterska
Barnskötare
Elevassistent
Butik- & lagerplockare

Gymnasiala fristående kurser, Distans

Från Augusti 2020 erbjuder vi också Gymnasiala fristående kurser på distans. Vi har ett brett utbud med 155 kurser.

ANSÖK NU!
Utbildning genom Arbetsförmedlingen

Vårdbiträde

Arbetsmarknadsutbildningen bedrivs av SVOK på uppdrag av Arbetsförmedlingen, som bedömer och tar beslut om man kan få gå utbildningen. Du måste ta kontakt med Arbetsförmedlingen för att söka till utbildningen.

LÄS MER »
Kontakta oss

SVOK Västerås
Kopparbergsvägen 6
722 13 Västerås

T: 010-17 80 200
E: vasteras@svok.se

Produktblad Vårdbiträde ››

Policies och riktlinjer ››

Translate »