BARN OCH FRITID

BARN OCH FRITID

Är du kreativ och vill bidra till barnens utveckling?

Med en utbildning inom barn och fritid kan du arbeta som t ex barnskötare på förskola eller elevassistent i skola. Det är med andra ord en bred utbildning med en mängd möjligheter!

Vi har flera olika utbildningar och kurser inom ämnesområdet barn och fritid. Efter en yrkesutbildning inom barn och fritid är dina chanser till jobb mycket goda. Utbildningen innehåller teoretiska block som varvas med praktik genom arbetsplatsförlagt lärande, APL. Tillsammans ger det dig goda kunskaper inom valt område och förbereder dig för arbetslivet.

Denna utbildning passar även för dig som redan jobbar inom området, men saknar formell kompetens. Utbildningen ger dessutom en bra utgångspunkt om du vill vidareutbilda dig på högskola till exempelvis förskollärare.

Att välja ett yrke inom barn- och fritidsområdet ger spännande och lärorika möjligheter och behovet av utbildad personal är stor i hela Sverige!

Fördjupningar

Det finns flera olika fördjupningar att välja mellan. Fördjupningen påbörjar du när du har genomfört baspaketet som är gemensamt för utbildningen. Klicka vidare till den fördjupning du är intresserad av för att läsa mer!

Translate »